Eszközös kezelések | Rehabinfo

Vállmozgatás kezelése. Gyógytorna - LikeLike

Tartalom

  Izületi kopás?

  vállmozgatás kezelése

  Kisugárzó fájdalom? A vállizület a testünk legkomplikáltabb, legmozgékonyabb izülete.

  vállmozgatás kezelése

  Ebből következik, hogy a váll stabilitása, és mobilitása egyaránt fontos a vállmozgatás kezelése szempontjából.

  A vállizületet a többi izületunkkel ellentétben elsősorban nem saját szalagrendszere pl. Terdizületi kereszt-  és oldalszalagokhanem az ott futó izmok inas része stabilizálja.

  vállmozgatás kezelése

  Ezt rotátor köpenynek vállmozgatás kezelése. A rotátor köpeny nem csak stabilizál, hanem a vállizület mozgatásában is részt vesz, tehát bármilyen rotátor köpenyt érő sérüléskor az izület stabilitása és mobilitása is károsodik, funkciójában csökkent izületet kapunk. Ennek a helyreállitása, rehabilitaciója mind az orvos, mind a terapeuta szempontjábol komplexitast igényel. Ennek tudatában fejlesztették ki a Multi-Joint Systemet.

  vállmozgatás kezelése

  Speciális vállizületi mozgatógép, vállmozgatás kezelése lehetőséget nyújt a terapeutának a vállizület mozgékonyságának, stabilitásának, izomerejének, valamint a szenzomotoros kapcsolatoknak a helyreállitására. Speciális szoftverének es mechanikájának köszönhetően lehetőséget nyújt többek között: egy fájdalmas váll fájdalommentes izomerősítésére, bemozgatására vállmozgatás kezelése, műtétek utáni rehabilitációra, ezen kívül számos más funkcioja is ismert, mely a rehabilitaciot megkonnyiti, felgyorsitja.

  A gép játékprogramot is tartalmaz, így felnőttek és gyermekek számára egyaránt még élvezetesbbé válik a gyógyulás.

  vállmozgatás kezelése