Csontképzés és erősítés - StatimPatika - Online Patika

Vitaminkészítmények ízületekhez

térdízület kezelésének fertőző synovitisa

Mozgásszegény életmódot folytatóknak. Ízületi sérülések kezelésének kiegészítésére.

merev ízületek kezelése

Az emberi test vázát alkotó csontok ízületekkel kapcsolódnak egymáshoz. Az ízületek vitaminkészítmények ízületekhez őket körülvevő izmok segítségével teszik lehetővé a csontok egymáshoz képest történő elmozdulását, azaz magát a mozgást.

  • Ropogó ízületek — Okok és tanácsok
  • Termékek | LXR | étrend-kiegészítők

Az ízületet alkotó csontok végein porc található, mely egyfelől abban segít, hogy az ízület minél kevesebb súrlódással mozogjon, másfelől viszont védelmi funkciót is ellát.

Épsége ezért nagyon fontos.

I. D-vitamin Nap - MOOT - A D-vitamin hiány és konszenzus

A porcot az ún. Ízületeink egészségét nagyon sok minden befolyásolja. Ahogy idősödünk, elsősorban azok az ízületeink használódnak el természetesen, amelyek állandó munkában vannak, pl.

éles fájdalom a könyökízület megnyomásakor

Ez az elhasználódás mozgásszegény életmód, illetve túlsúly cipelése esetén felgyorsulhat, illetve komoly odafigyelést igényel még az élsport, nehéz fizikai munka, valamint az örökletes hajlamok is főleg a hölgyeknél.

A glükózamin hozzájárul a porc fő szerkezeti elemeinek felépítéséhez és fenntartásához, így fontos szerepet vitaminkészítmények ízületekhez az ízületek legfőképp a porcok épségének megőrzésében és regenerálódásában.

A kondroitin a glükózaminnal szinergikus módon együttműködve az ízületek kenőanyagaként működve támogathatja az ízületek működését.

fájdalom a könyökízületi radiális idegben

A hialuronsav szerepe a kondroitinéhoz hasonló: természetes hidratáló anyagként biztosítja az ízületi folyadékok viszkozitását, csökkenti a súrlódást a porcok felszínén. A készítmény emellett jótékony növényi kivonatokat, valamint cinket és mangánt is tartalmaz. Először jársz nálunk?

A csontozat és az izomműködés támogatásához A porcok normál állapotának és működésének fenntartásához A tigris erejével Az izmok, a derék, a váll, a boka, a térd környékének frissítésére Az izmok és izületek külső ápolására Az ízületek épségéért, az emésztés egészségéért és a bőr rugalmasságáért Az ízületek vitaminkészítmények ízületekhez megőrzéséhez D-vitamin étrendi kiegészítésére, kapszulánként 50 μg NE D3-vitaminnal Finom és egészséges a csontok számára Frissít és élénkít a gyógynövények erejével Glukozamint, MSM-et, kondroitin-szulfátot, csalán kivonatot, magnéziumot és kollagént tartalmazó készítmény Glükózamin és MSM tartalmú készítmény K2 és D3-vitaminnal a csontok és az immunrendszer egészségéért Korall eredetű kalciummal Kurkuma kivonattal az ízületek védelmére Magas D3-vitamin tartalom: 80 µg NE kapszulánként.

Vásárolj Hozzá egy vitaminkészítmények ízületekhez amivel a kedvezményed folyamatosan élni fog. Érdekelnek a részletek? Kattints ide!

  • Ízület védelem!
  • Csontképzés és erősítés - StatimPatika - Online Patika