Nálunk minden egyes termék első osztályú, tartós, valóban kiváló minőségű!

Gél térdgyulladáshoz

Jelenleg 68 főt alkalmazunk. A társaság alaptevékenysége az orvostechnikai- gyógyászati segédeszközök gyártása és forgalmazása. Az elmúlt 5 év során több, mint 80 új terméket fejlesztettünk ki, melyek a korszerű segédeszköz piacon megállják a helyüket. A Magyarországon gyártott és forgalmazott klasszikus gyógyászati segédeszközöknek teljes palettájával rendelkezünk. Fejlődésünk következtében ma a hazai ortopédiai eszköz piac jelentős alapanyag és alkatrész beszállítója lettünk, kiterjedt import és export kapcsolatokkal.

Tevékenységünk során mindig élenjárók voltunk az új technológiák, új alapanyagok felhasználásában, új eszközök kifejlesztésében és azok hazai piacokon való bemutatásában ban a Társaság korszerű, az Európai Uniós elvárásoknak megfelelő székhelyet alakított ki Budapest XIV.

Gél térdgyulladáshoz új telephely színvonalas helyet bíztosít szakrendeléseknek, próbatermeknek,különböző egyéb vállalkozások által nyújtott szolgáltatásoknak, mint gél térdgyulladáshoz. A gyártás is itt folyik, a korszerű műhelyek felszereltsége megfelelő környezetet gél térdgyulladáshoz munkakörülményeket biztosítanak dolgozóinknak. Stratégiánk, hogy hatékony és eredményes módszerekkel olyan eszközöket és szolgáltatásokat fejlesszünk, gyártásunk, forgalmazzunk, amelyek Ügyfeleinek, a gyógyászati segédeszközt használóknak biztosítsák az esélyegyenlőség megvalósulását.

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítjük őket a minél emberibb élet elérésében és a munkába való visszatérésben. A termelő tevékenységünk 2 fő termékcsoportot ölel fel: 1.

Egyedi méretre gyártott művégtagok, ortopédiai készülékek, haskötõk, talpbetétek, stb. Adaptív és méretsorozatos eszközök, alkatrészek gyártása. Ezeket részben saját kiszolgálás során forgalmazzuk, de nagyobbrészt továbbértékesítésre gyártjuk. Tekintse át új termékkatalógusunkat, az aktuális árakról szíveskedjen érdeklődni.

Termékeinket megrendelheti webshopunkban illetve viszonteladók rendelkezésére is állunk.

gél térdgyulladáshoz

A katalógusban szereplő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Sanitized ezüst-ion talpbetét Mi a Sanitized? A Svájci székhelyű Sanitized AG több mint 50 éve foglalkozik az ezüst nem nanotechnológiás felhasználásával textíliákban, ruházati termékekben, ágyneműkben és számos más iparágban.

Az egyik­be az akut és krónikus gyulladások arthritiseka másikba az ízületi kopá­sok artrózisok tartoznak. Az artrózis bármely ízület­ben kialakulhat; hátterében a mozgásszegény életmód, a túlsúly vagy valamilyen sérülés áll. A csontok fel­színét védő és a lengéscsil­lapító szerepét betöltő porc gél térdgyulladáshoz miatt a csont a másik csonthoz dörzsölődik, és az ízület fájdalma­san merevvé, duzzadttá válik. Artrózis általában 60 év felett jellemző, és a nők körében gyakoribb. Az arthritis oka lehet az ízületek baktérium- vírus­fertőzés vagy anyagcsere­zavar miatt kialakult gyulla­dása.

Mára a Sanitized egyfajta minőségi mutatóvá emelkedett fel, amely három szempont alapján biztosítja a vásárlót, hogy az adott - Sanitized ezüst technológiával készült - termék minőségi, higiénikus és a környezetre veszélytelen. Az ezüst antibakteriális hatásai Az ezüstről ősidők óta tudjuk, hogy antibakteriális hatású, azonban jelentősége a modern korban a rezisztencia terjedése miatt megnőhet.

Az ezüstnek ma már ismert egy csodálatos tulajdonsága: az emberi bőrrel érintkezve képes a bőr felületén élő gombákat, baktériumokat elpusztítani, anélkül, hogy toxikus hatással gél térdgyulladáshoz ránk.

Az ezüstözött szál visszaveri a hőt, jó elektromos- és hővezető, ezáltal meggátolja a sztatikus feltöltődést, melegen tartja a lábat, ideálisabb környezetet biztosít az ízületeinknek és növeli a komfortérzetet.

Aki sokat van zárt cipőben, annak lábán könnyen elszaporodhatnak a kórokozók, az ezüst képes ezt meggátolni.

Mueller Patella Rögzítő (bézs/fekete) - cseszlovak.hu

Ízületi fájdalom elősegítése kisérletek bizonyítják, hogy az ezüst elpusztítja a baktériumokat. Ezért is használják víztisztításra, nehéziparban, könnyűiparban, egészségügyben gél térdgyulladáshoz. Természetes és nincs mellékhatása az emberi szervezetre. A teljes talpfelületen felfekszik, műanyag szerkezettel, mely jobban terhelhető.

Haránt és keresztboltozat emeléssel. Aerosorb talpbetét piros ig Piros pár Pes planus, pes calceneovalgus esetén ÚJ! Kiváló terheléselosztású lágy betét. Érzékeny lábra, sarokcsont kinövés esetén, sportoláshoz és állómunkát végzőknek ajánlott.

Aerosorb talpbetét lime zöld ig Lime zöld pár Pes planus, pes calceneovalgus esetén ÚJ! Kiváló terheléselosztású extra könnyű és lágy betét, enyhe memóriafunkcióval. Érzékeny lábra, sportoláshoz, állómunkát végzőknek ajánlott. Antishock memóriahabos betét ig Testszínű pár Pes planus, pes calceneovalgus esetén Már az első lépésnél felveszi a talp formáját, kiváló formatartó és kényelmes,ezért cukorbetegek is használhatják.

A memóriahab megjegyzi a talp lenyomatát és csak lassan nyeri vissza eredeti formáját. Thermoplasztikus talpbetét egyedi méretre szürke pár - Pes planus - Pes calcaneovalgus Laticel emeléssel és sertsébőr borítással készül egyedi méretvétel alapján hétköznapi használatra. Saroklyukas Starflex talpbetét egyedi méretre átlátszó pár - Pes planus - Pes calcaneovalgus - sarokcsont kinövés esetén Sarokcsont kinövés esetére készített speciális talpbetét, saroklyukasztással.

Laticel borítás az érzékeny és fájós sarok védelmére. Harántemelés nélkül készül, a láb harántpárnájáig ér. Sportoláshoz, tornacipőben, gél térdgyulladáshoz való viselésre is alkalmas. A talprész ¾-ig kényelmes szivacs boríttással fedett.

Kérjük írja le véleményét webáruházunkról!

P B Műanyag betét bőr borítással barna pár - Pes planus - Pes calceneovalgus esetén Műanyag talpbetét sertébőr bevonattal. Könnyű tisztítani, és fixen helyezkedik el a lábbeliben. Haránt és keresztboltozat emeléssel kialakítva. Szerkezetük ugyanaz, a fedőanyag bőr vagy habosított műanyag EVA 12 13 Alsó végtag ortézisek Starflex thermoplasztikus betét ig átlátszó pár pes calcaneovalgus, pes planus esetén Talpbetétek Starflex alacsony hőmérsékleten lágyuló talpbetét.

Különlegessége, hogy meleg vízben könnyen formázható, alaktartó, bármilyen fedőréteggel bevonható, és teljesen a talp formájához illeszthető. B Szilikonos sarokék S ; M ; L ; XL átlátszó - kék pár pes calcaneovalgus, pes calcaneovarus esetén A szilikonos gél térdgyulladáshoz erős sarokfájdalmak, süllyedés, sarokcsont kinövés esetén használható.

A finom, puha szilikonanyag megfelelő alátámasztást ad.

Kezelni A hasmenés különböző tünetekkel járhat: térdgyulladás, fájdalom, kellemetlen érzés. De a betegség legelismertebb jele az anus vérzése, amely különböző mértékű intenzitással jelen van a betegség bármely fokában.

Járáskor elnyeli a visszaütődést, ezáltal kellemesebb járást biztosít. Parafa sarokék barna-szürke pár pes calcaneovalgus, pes calcaneovarus esetén Parafa sarokék sarokfájdalmak, süllyedés, sarokcsont kinövés esetén használható.

Puha bőrrel és laticellel bevonva készül. A láb- és boka ízületeinek, lábtőizületi gyulladások esetén, amikor a megbetegedett izületek elmerevedése várható, gél térdgyulladáshoz után terhelési fájdalmak esetén gél térdgyulladáshoz ízületek tehermentesítésére szolgál.

AJ - 13 bokarögzítő masszírozós gélpárnával S cm ; M cm ; L cm ; XL ; bal - jobb kék-fehér - ficam - sportsérülés - bokaízületi instabilitás Az AJes bokarögzítőhöz hasonló, rugalmas anyagból készült termék. Fő feladata a sérült bokaízület műtét utáni vagy műtétet helyettesítő rehabilitációja. A sarokrész gélpárnával bélelt. Peroneus emelő S - M - L - XL bal - jobb fehér - átlátszó - peroneus bénulás a lábszár szintjében A peroneus emelő a plantárflexio megakadályozását szolgálja.

Higiénikus, könnyen tisztítható, csekély súlyú és cipőben viselhető. Sportsérülések kezelésére, műtétek utáni rehabilitációra, bokaficam, bokasérülés kezelő eszköze. Stabilizálja és tehermentesíti a bokaízületet, ezzel a gyógyulását elősegíti.

A túl sok és a túl kevés is árthat

Cipőben is viselhető. Alsó végtag ortézisek Bokarögzítők - bokagumik 1,2 AJ - 24 thermoplasztikus bokarögzítő bal - jobb fehér-kék - bokatáji törések műtét utáni rögzítése - sebgyógyulást követően - kül,-belboka csúcs törése esetén - boka szalagok szakadása Thermoplasztikus műanyagból készül, a boka és a lábszár alsó harmadát magába foglaló ortézis.

Tépőzárral rögzíthető, főként műtétek után, kül-,belboka csonttörés esetén, bokaszalag szakadás kezelésére való.

gél térdgyulladáshoz

A legjobb hatást akkor érhetjük el, ha cipővel együtt erős félcipő vagy fűzős sportcipő viseljük. AJ légpárnás bokarögzítő egy méret fekete-fehér - krónikus bokaizületi elégtelenség - nagyfokú bokaizületi instabilitás - gél térdgyulladáshoz arthrosis, arthritis - bokatörések kezelése, illetve utókezelése, lábközépcsont basis törések kezelése A fűzős bokarögzítő rögzítő műanyag, tépőzáras változata, belső oldalán felfújható légzsákkal vagy opcionálisan hűtőbetéttel.

gél térdgyulladáshoz

Sportsérülések, nagyfokú bokaízület instabilitás, bokaficam, törés és műtét után kiváló kezelő eszköz. Cipővel is viselhető. AJ ROM Walker S - M - L - XL bal - jobb fekete - lábszártörés heted magasságban - septicus törés - ostheosynthesis után, a bokaizület részleges tehermentesítésére Bokatehermentesítő eszköz, thermoplasztikus műanyagból, neopréne béléssel.

A készülék sínvázzal erősített, elől bandázsokkal rögzíthető tok, a sínek csuklóval kapcsolódnak a járótalp részhez. A tok a lábfejtől a térdkalács ínig tart. A sínezet 10 fokos emelkedéssel állítható. Lábszártörés heted magasságbansepticus törés, ostheosynthesis utáni kezelő gél térdgyulladáshoz. A sarokhoz erősített görgőkkel talajon lehet tornáztatni az alsó végtagot, megmozgatva ezzel a csípőt is. Hallux-valgus kezelő cipő Gél térdgyulladáshoz M L XL jobb-bal fekete db - hallux-valgus esetén Hallux valgus műtét után használható kezelőcipő gördülőtalppal, bőr felsőrésszel, tépőzárral.

Járótalp gipszre kicsi - nagy fekete A járógipsz viselése esetén A járógipsz csúszásmentes talppal való kiegészítése. Rugalmas pántokkal és tépőzárakkal illeszthető a a gipszre. A járás biztonságosabb és kényelmesebb.

gél térdgyulladáshoz

Peroneus emelő S M L jobb-bal fehér-kék db - peroneus bénulás a lábszár szintjében A peroneus emelő a plantárflexio megakadályozását szolgálja. Higiénikus, könnyen tisztítható, csekély tömegű és cipőben viselhető. Segítségével védhetjük a térd izomzatait mozgás közben is. A gumírozott felépítésből adódóan nem szükséges külön rögzíteni a terméket a testrészen. AJ- 6 Rugalmas térdrögzítő patella gyűrűvel S cm ; M cm ; L cm ; XL cm ; XXL cm fehér - térdízületi instabilitás - porckopás gél térdgyulladáshoz laza térdszalagok - gél térdgyulladáshoz - térdkalácsficam Rugalmas térdrögzítő, patellagyűrűvel és gél térdgyulladáshoz.

Enyhébb térdsérülések konzervatív kezelőeszköze. A térdkalács a gél gyűrűre támaszkodik, védi az ütődésről, sérüléstől. Gumiszerű anyaga tartja a lábon.

AJ - 7 Gél térdgyulladáshoz szalag egy méret fekete - patella ín gyulladás - porckopás - patella ín sérülés A Patella pánt viselése elsősorban porckopás, patella ín gyulladás, patella ín sérülés vagy tédkalács károsodáskor javasolt.

Általános, hétköznapi enyhébb és közepesen súlyos térdsérülések, gyulladások, instabilitás esetén alkalmazható.

Koronavírus: akár így is fertőzhet

AJ - 40 Térdrögzítő kéttengelyes térdízülettel, oldalerősítéssel S - M - L - XL - XXL bal-jobb kék-fehér - térdizületi instabilitás - traumás térdkalácsficam után, leginkább oldalirányú instabilitás esetén Rugalmas szövetből készülő térdrögzítő, amely a comb- és lábszár részeken gumírozással van ellátva, a tokot beépített izületes sínváz merevíti. Gél térdgyulladáshoz comb részen bandázs segítségével rögzíthető. Térdkalácsficam, térdízületi instabilitás esetén javallott, megakadályozza a térd oldalirányba történő elmozdulását.

A hajlítási-nyújtási szöget a szakorvos határozza meg. Ez a rész gumi fedővel takart. Bélésanyag puha textil, a lábra rögzítést tépőzár oldja meg. L Térdízületi kontraktúra kezelő egyedi méretre bal- jobb fehér Lábszár amputációt követően a térdízületi kontraktúra megelőzésére. Patellagyűrűvel készített könnyű vázas ortézis kontraktúra elkerülése érdekében. A gél térdgyulladáshoz bandázsokat tépőzárral lehet rögzíteni a csonkon.

Mikor indokolt, hogy felkeressünk egy szakembert, és mikor elegendő a recept nélkül is beszerezhető gyógyszer? Az oszteoartritisz sokféle módon kezelhető. Fontos, hogy a gyógyszerelést gél térdgyulladáshoz a dózisokat havonta az orvos ellenőrizze, mert a fájdalomintenzitás hosszú távon változhat, jobb-rosszabb periódusok váltják egymást. Egyszerű fájdalomcsillapítók A paracetamol jól alkalmazható ízületi fájdalmak kezelésére, enyhe-mérsékelt esetekben.

Segítségével védhetjük a lábszár izomzatait mozgás közben is. A kompressziós felépítésből adódóan nem szükséges külön rögzíteni a terméket a testrészen. AJ - 3 Ventillációs combrögzítő S cm ; M cm ; L cm ; XL cm ; XXL cm kék - combizomzat gyulladása, sérülése esetén vagy megelőzésükre - sportoláshoz ideális - izomgörcsök, rándulások ellen Rugalmas textíliából készülő combgumi.

Segítségével védhetjük a comb izomzatait mozgás közben is. Tetszőlegesen méretre vágható és varrható. Lábszár csonkharisnya méretek Méret Hossz 50 cm 50 cm 60 cm 65 cm 75 cm 60 cm 60 cm 70 cm Szélesség 16,5 cm 18 cm 18,5 cm 22,5 cm 22,5 cm 14 cm 22,5 cm 14 cm Véglekerekítés sugara 3,5 4,5 3,5 4,5 5,5 3,5 4,0 3,6 Comb csonkharisnya méretek Méret Hossz 30 cm 40 cm 45 cm 50 cm 50 cm Szélesség 25 cm 23 cm 20 cm 25 cm 27 cm Véglekerekítés sugara 8 8 6,5 7, 24 Alsó végtag ortézisek Csípőortézisek J Pavlik hám fehér - Csípő veleszületett subluxatiója, - instabil gél térdgyulladáshoz - csípő egyéb deformitása - csípő dysplasiája Csecsemőknek gél térdgyulladáshoz eszköz, mellyel elkerülhető a felnőtt korban már nehezen vagy nem kezelhető csípőproblémákból eredő járási nehézségek.

  • Mozgás fájós térddel - Árt vagy használ a biciklizés és a futás?
  • A mozgásszervek akut és krónikus állapota, a jelentkező tünetek gyakran teszik szinte lehetetlenné a legalapvetőbb mozdulatokat is.

AJ Csípőrögzítő S - M - L - XL bal-jobb kék - csípőízületi gyulladás esetén - csípőízületi endoprotézis beültetés esetén a műtéti eredmény biztosítására - csípőízületi luxatio megakadályozására A csípőrögzítő bandázs rugalmas gumírozott anyagból Neoprén készül, amely az egész medencét,a csípőt és a combot körbeöleli és elöl tépőzáras hevederrel szabályozható. Anyaga gumírozott gyapjúszövet AF - 12 Rögzítő öv bordatöréshez S - M - L - XL - XXL fehér - mellkasi fájdalmak esetén - bordatörés után a testrész rögzítésére Speciálisan bordatörés után viselhető gumírozott anyagból, tépőzáras rögzítéssel készült termék.

Gél térdgyulladáshoz deréktájékot az X alakban elhelyezett rugalmas erősítés tartja. Segíti a has emelését gél térdgyulladáshoz ágyéki gerinc megtartását, a háti gerincrögzítést, a tartási hibák korrekcióját is 25 26 Ágyék - a végtagok ízületei ortézisek Medenceszorítók - medenceövek AF - 14 Derékrögzítő S - M - L - XL - XXL fehér - lumbago - postdiscectomyas syndroma - spondylosis - spondylarthrosis - spondyloisthesis Elasztikus anyagból készül, elől a hason tépőzárral záródik, ami szabályozhatóságot biztosítja.

Elől a has két oldalán tépőzárral rögzíthető. A deréktájékot X alakban merevítők erősítik, a gerinc mellett a háti csigolyákig felnyúló rugalmas sínezet a háti szakaszt támasztják meg. AF medenceszorító háttámasszal S - M - L - XL - XXL fekete - a háti és ágyéki gerinc rögzítése, megtámasztása, nagyobb fokú mozgás biztosítása mellett - háti-ágyéki spondylosis, discopathiák, tartási hibák korrekciója idősebb korban, valamint a gerinc degeneratív elváltozásai esetén Hát közepéig felérő elasztikus anyagból készülő medenceöv.

gél térdgyulladáshoz

Elől a has részen tépőzárral záródik. Ágyék - keresztcsonti ortézisek Kollagénkészítmények ízületekhez - medenceövek F - 17 Medenceszorító öv cm-ig 5 cm-es lépésekkel fehér - lumbago - postdiscectomyas syndroma - spondylosis - spondylarthrosis - spondylolisthesis - fractura ossis pubis sine dislocatione Tépőzáras medenceszorító öv, rugalmas masszírozós ágyéki pelottával, amely tetszőlegesen kivehető.

A medenceszorító öv hétköznapi használatra javasolt derékfájdalmak, nehéz fizikai gél térdgyulladáshoz. F Munkavédelmi deréktámasztó öv S - M - L - XL - XXL fekete-szürke - munka közben a derék védelmére - az ágyéki gerincszakasz védelme megemelés ellen Deréktámasztó öv munkavégzéshez, mely a fizikai munkát végzőknek segít elkerülni a derék túlzott megterhelését emelés, nehéz tárgy mozgatása gél térdgyulladáshoz elkerülhető az ebből eredő súlyos derékfájdalom is.

A háti részen Y alakban heveder fut, mely a két vállon átfutó bandázsokkal együtt köti össze az elől tépőzárral rögzíthető derékövet. Puha, rugalmas szövetanyaga nagyfokú stabilitást és kényelmet ad. Tépőzárral rögzíthető Felső végtag és nyaki ortézisek Ujj és tenyértámaszok AV Gél térdgyulladáshoz hüvelykujj rögzítő bal - gél térdgyulladáshoz kék-fehér - hüvelykujj ficam - hüvelykujj traumás sérülései - íngyulladás Textil ortézis, rugalmas gumiszerű anyagból hüvelykujj ficam, törés vagy műtétet követően ajánlott.

Puha szövetanyaga nagyfokú stabilitást és kényelmet ad. Tépőzárral rögzíthető. A rögzítő sín az ujjat kinyújtott állapotban tartja. Az ujjak szabadon mozoghatnak, kényelmes viselet jellemzi.

Archív termékeink | Termékkategóriák | Montagna | Oldal 24

Enyhébb rándulások, ficamok, törések gél térdgyulladáshoz fájdalommentes rögzítésre használható. AV - 21 Tenyértámasztó, gumiszövetes, fémmerevítéssel S - M - L - XL - XXL bal-jobb kék-fehér - distorzió - subluxatio - luxatio - arthritis - tendovaginitis Gumiszövetes anyagból készülő, két oldalt fémsín merevítéses tenyértámasztó segédeszköz.

Elsősorban a kéz, csukló és alkar betegségeinek kezelésére és a gyógyulás elősegítésére szolgál. Az ujjaknál különböző erősségű és méretű acélrugók adják a megfelelő ellentartó erőt az ujjak tornáztatásához.

  • A térdproblémák tünetei változhatnak októl és a súlyosságtól függően.
  • Leggyakrabban gerinc, és végtag felvételeket készítünk.

Az alkarra tépőzárral rögzíthető. Csukló - kéz ortézisek AV 2 ágúAV 4 ágúAV 1 ágú Hab bélésű ujjrögzítők egy gél térdgyulladáshoz szürke-kék - ujjak flexiós kontraktúrája esetén - ín sérülések gél térdgyulladáshoz traumás eredetű sérüléseknél Kicsi, pehelykönnyű alumínium ujj sínezetek, puha habbal bélelve. Számos, ujjat ért tramuás sérülések, gyulladások, ínszakadások esetén fixen tartja az ujjakat, megakadályozza azok hajlítását, elmozdítását.

A helyszínen tetszőlegesen vágható és formázható az ujjra. AV gél térdgyulladáshoz 46 Gumiszövetes könyökrögzítő, fémsínnel S M L XL f d f d f d f d bal-jobb kék - postoperativ kezelésre - arthrosis - arthritis esetén Sínvázzal erősített, rugalmas könyökrögzítő gél térdgyulladáshoz epicondilitis krónikus gyulladása vagy fájdalmas izommozgások sportolásnál tenisz esetére.

A könyökrögzítő az alkar felső harmadától az alkar alsó harmadáig ér, tépőzárral tudjuk gél térdgyulladáshoz.

A térd gyulladása

A könyökizületet magába foglaló tok felnyúlik az gél térdgyulladáshoz alsó harmadába illetve a felkar felső harmadáig, a tokban két epicondylus pelotta van rögzítve tépőzárral, amelyek segítségével azok beállíthatók a megfelelő helyre. Az alkaron tépőzárral rögzíthetjük. Gél térdgyulladáshoz anyag légáteresztésének köszönhetően izzadás nem fordul elő. AV - 6 Könyökrögzítő gumi masszírozó gélpárnával S cm;m cm;l cm;xl cm;xxl kék-fehér - rándulások, ficamok, izomhúzódás esetén - törések utáni rehabilitációra Rugalmas könyökrögzítő gumi, belül masszírozó gél párnával.

A felkar részen tépõzáras állítási lehetõség biztosított.

Cikkszám: mue_4538

A tok puha anyaggal bélelt. A vállon átívelő heveder tetszőlegesen beállítható AV Vászon kartartó kék - kartörés után gipsz helyett - gyulladások, traumás sérülések után - műtétet követően Neopréne anyagból készülő kartartó heveder, műtét utáni időszakra, törésekre, gipszelés helyett.

gél térdgyulladáshoz

Fő feladata a sérült vagy beteg kar egy helyben rögzítése, stabilizálása a legkényelmesebb módon. Használatával a kar szellőzik, az izzadás és az ebből eredő bőrirritáció, viszketés elkerülhető.