Almás, majonézes, klasszikus: házi tormakrém receptek - Receptek | Sóbors

Tajvani kenőcs. Gyógynövény

Tartalom

  mildronát ízületi fájdalom

  Kámfor Cinnamomum camphora A kámfor fájdalomcsillapító mechanizmusa teszi a kivonatot a masszázs- és bedörzsölő krémek egyik alapvető komponensévé a deréktáji- izomzati- ízületi gyulladásos fájdalmak kezelésében.

  Ez a fájdalom csillapító mechanizmus a kámfornak a kettős, hűtő-fűtő tulajdonságából ered.

  fájdalom a hüvelykujj keze zsibbadása

  Olajának bedörzsölését követően a kámfor először lehűti a perifériás idegvégződéseket. Ezt követően a vérbőség fokozásával melegíteni kezdi a fájdalmas területek hideg- merev izmait, ízületeit és a végtagokat. Előfordulás Ázsia Japán, Taiwan, Borneó őshonos örökzöld fája.

  a csípő és a farokcsont fáj

  Az értékes olajokat tartalmazó kámforfa kérgét csak a növények 50 éves kora után kezdik begyűjteni. Hatóanyag Tajvani kenőcs, alfa-terpinene, borneol, karvakrol, kariofillén, citronellol, eugenol, geraniol, kemferol, limonén.

  911 krém ízületekhez

  Kiváló vérbőség okozó, fájdalom csillapító, lazító, hűtő- és melegítő olaj. Felhasználás Külsőleg fájdalomcsillapítóként, izom és idegnyugtatóként, görcsös fájdalmak esetén, vagy aktív sportolóknál bedörzsölésre használják. Ágyban fekvő betegek felfekvését is kezelni lehet kámfor tartalmú szerrel. A GyógyVarázs termékcsalád alábbi tagjai tartalmazzák ezt az alapanyagot.

  csukló fájdalom a hát mentén