IRB - Ipari robotok | ABB

Csuklóízület ksa. Hogyan mérhető a pulzus? | Polar Hungary

Tartalom

  Az IRB család 3 modellből áll, től 20 kg-ig terjedő maximális terhelhetőséggel.

  csuklóízület ksa

  Mindegyik modell jelentős termelékenységjavulást garantál a gépkiszolgálási, anyagmozgatási, ívhegesztési és egyéb folyamatokban. Fő tulajdonságok és előnyök Az új kompakt kialakítás 20kg-os terhelhetőséget, valamint anyagmozgatásra, gépkiszolgálásra és ívhegesztésre optimalizált munkateret nyújt.

  csuklóízület ksa

  Továbbá kategóriája legjobb pontosságát és gyorsulását nyújtja, ezzel biztosítva a magas teljesítményt és az alacsony selejthányadot a kiemelkedő termelékenység érdekében. Rugalmas telepítési lehetőségek, beleértve a padlóra álló kiviteldöntve, függesztve vagy állványra szerelt módot, ami segít a helyigény csökkentésében, és javítja a kiszolgált berendezések hozzáférhetőségét.

  csuklóízület ksa

  A falra szerelt változatnak csuklóízület ksa teljesítménye van. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a kreatív cellatervezést és a legkülönbözőbb ipari szegmensek és alkalmazások számára optimalizált alapterület-kialakítást. Három változat: két rövidkarú változat 1.

  csuklóízület ksa

  Anyagmozgatáshoz vagy csomagolási alkalmazásokhoz 27 kg terhelhetőségig érhető el változat, amikor a csukló függőleges helyzetben áll.